Kategóriák

Akció!

ThermaCell szúnyogriasztó készülék

10.900Ft 9.900Ft

Készlet Információ: Készleten

Leírás

ThermaCell szúnyogriasztó készülék

A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. Széles körben használják vadászok, horgászok, kempingezők, természetjárók, de jó szolgálatot tesz egy esti grillpartin is.

Termékjellemzők:

 • A szúnyogriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható.
 • Szagtalan,hangtalan
 • Egy patron kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat.
 • Egy órányi szúnyogmentes kerti parti, vagy esti cserkelés mindössze 144 Forintba kerül.
 • A különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat.
 • Az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag.
 • Jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban

A doboz tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db patron
 • 3 db lapka

Működése:

 1. Helyezzük az aljába a mini butánpalackot, amelyet egy kapcsoló elhúzásával lehet kinyitni.
 2. Ezután a gáztűzhelyekéhez hasonló szikragyújtóval lehet fellobbantani belül egy parányi lángot, amely melegíti a hatóanyagot tartalmazó lapkát.
 3. Nagyjából 15percet kell várni, hogy a lassan kipárolgó, csak közvetlen közelről kiszimatolható hatóanyag elkezdjen hatni.
 4. Heves szélben nem használható hatékonyan, ahogy menet közben sem, csak egy helyben tartózkodva, például táborozás vagy horgászás során.

Az origo.hu oldalon írt vélemény a termékről és annak használatáról:

„Sátorozók és horgászok védelmére tervezték a Thermacell nevű szúnyogriasztó eszközt, amely meglepő módon nem akkumulátorral, hanem az aljához csatlakoztatható mini gázpalackról nyeri az energiát. Az apró láng egy fémlapot melegít, amelybe egy speciális, a krizantém virágából készülő kivonatot tartalmazó lapka kerül.

A csak kültéren használható eszköz 10 ezer forintos alapcsomagja egy gázpalackot és három darab lapkát tartalmaz. Egy lapka 4 órán át használható, ezt követően cserére szorul, míg a gázpalack 12 órán át tud melegíteni. A szerkezet kültéren nagyjából 20 négyzetméteres területen tartja távol a szúnyogokat a leírása szerint…

…Beüzemelése pofonegyszerű: be kell dugni az aljába a mini butánpalackot, amelyet egy kapcsoló elhúzásával lehet kinyitni. Ezután a gáztűzhelyekéhez hasonló szikragyújtóval lehet fellobbantani belül egy parányi lángot, amely melegíti a hatóanyagot tartalmazó lapkát. Nagyjából fél órát kell várni, hogy a lassan kipárolgó, csak közvetlen közelről kiszimatolható hatóanyag elkezdjen hatni. Heves szélben nem használható hatékonyan, ahogy menet közben sem, csak egy helyben tartózkodva”

Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20130616-melyik-a-legjobb-szunyogriaszto-kutyu.html

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “ThermaCell szúnyogriasztó készülék”