Főoldal / Rólunk

Rólunk

MIÉRT VÁLASSZA AZ ORYX VADÁSZBOLTOT?

TÖRTÉNETÜNK

Az évek során folyamatosan törekedtünk a továbbképzésre, szakmai fejlődésre. Minden évben ellátogatunk a Nürnbergben megrendezésre kerülő IWA nemzetközi fegyverkiállításra, felkutatjuk az újdonságokat és kapcsolatot ápolunk külföldi partnereinkkel. A hazai FeHoVa kiállításon is minden évben jelen vagyunk látogatóként, több alkalommal saját standdal vettünk részt.

A boltunkban megvásárolt termékeket műhelyünkben szakszerűen, garanciálisan szereljük fel. Amennyiben a Recknagel távcsőszerelékeket mi szereljük fel (vagy hivatalos fegyverműves), élethosszig tartó garanciát vállalunk a termékre.

PARTNEREINK

Boltunk nyitásával egyidőben a RECKNAGEL távcsőszerelékek és alkatrészek kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk, 2011 óta pedig ezt kiterjesztettük Romániára is.

Tekintse meg a Recknagel termékekről készült reklámfilmünket!

Szintén régi partnerünk a német LOTHAR WALTHER cég, akinek golyós és sörétes csöveit építjük be felújítások, vagy új fegyverek építése során.

REFERENCIÁK

http://utankeresok.hu/a-puska-teszi/

NIMRÓD 2013/4 számában Ugray Tamás cikke az ORYX fegyverműhelyben készült saját duplagolyós puskájáról 1. oldal

NIMRÓD 2013/4 számában Ugray Tamás cikke az ORYX fegyverműhelyben készült saját duplagolyós puskájáról 2. oldal

ESEMÉNYEK

Immáron sokadik alkalommal vettünk részt a 2014-es évben már 8. alkalommal Soponyán megrendezésre kerülő Országos Vadgasztronómiai Fesztiválon. Ebben az évben az „Erdei Ételek Mestere” Vándorkupán belül MEGNYERTÜK a vaddisznó hús kategóriát ínycsiklandozó ragunkkal.

http://vadaszatikultura.hu/2014/09/11/viii-orszagos-vadgasztronomiai-fesztival/

Meghívást kaptunk az Utánkeresők Baráti Köre immár hagyományteremtő módon, második alkalommal megrendezett  évi  nyílt napjára, ahol Attila az utánkereső puskákról beszélgetett a résztvevőkkel, az ORYX Vadászbolt pedig egy különdíjat ajánlott fel a versenyen .

http://www.vadaszmester.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=8542:barnai-utankeres-hetvege-&catid=57:vadkuty&Itemid=117

GALÉRIA

FEHOVA stand 2006
FEHOVA stand 2010
ORYX hirdetés 2007
ORYX kártyanaptár 2007
ORYX szórólap 200
ORYX szórólap 2010 2

 

 

 

 

Hirlevél Feliratkozás